Monday, May 16, 2011

Free Header untuk Izaty Hedry dan Lieyda

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Sape yang nak join segmen ni masih lagi boleh join...boleh baca kat sini ok... --> Free Header by Kei Seichi

Kali ni nak pamerkan hasil kerja aku untuk belog Izaty Hedry dan belog Lieyda...

Kat bawah ni header yang aku dah buat untuk belog Izaty Hedry...


First draft

Final result

Macam mane pendapat korang? Ok tak? Kalau tak silap aku belog yang die guna kat entry ni belog khas untuk contest dan sebagainye la yang die join...Header ni die letak kat belog lagi satu... takpe la..korang pon boleh je terjah belog die ni kalau nak...

Boleh terjah belog die kat sini... --> belog Izaty Hedry


Ok..kat bawah ni pulak header untuk belog Lieyda...Jemput la tengok...


First draft & final result

Cun tak? Boleh terjah belog die kat sini... --> belog Lieyda

So...kalau korang tengok kat senarai peserta yang aku buat tu, semua tu yang request dan semua aku dah siapkan harini... Alhamdulillah... Tercapai la jugak target nak siapkan header untuk 50 blog...kat situ tak silap aku ade 55...tapi dalam koleksi header2 aku ade 110...so kire average sorang 2 header, maksudnye sorang sekali la betul...hehe...tapi pada realitinye aku je yang tahu sorang brape kali pembetulan...korang nak taw jugak? Nantikan review header pada masa yang akan datang...hehe...

Jugak pada yang aku dah contact tapi tak balas balik, mintak sangat2 la kalau anda baca entry ni, mintak reply cepat la email or mesej kat FB or komen sebab takut tertangguh kerja nanti lama2 bertimbun... Ada la beberapa peserta yang tak reply lagi...mungkin sibuk kot....takpe la..aku paham...

Hari ni takde request baru so rilex la sikit malam ni...boleh update entry lebih sikit kalau aku rajen...hehe...So sape2 yang masih nak join, anda masih berpeluang sehingga 3 Jun 2011...lepas tu agak2 kalau aku bukak tempahan berbayar, ade orang nak tempah tak ey? Mintak bagi cadangan sikit boleh? 

So..ok la..lain kali sambung lagi...





6 comments:

Freaky said...

cantik header :)

Menjadi biadap di Internet

Kei Seichi said...

freaky: thanks... =)

pha is said...

aq baru je tolong buatkan header utk sorang member. tu pon dah serabut cari idea. ye la.. kita mana tau cita rasa dia... tapi ko ok je.. syabas..!!!!

Kei Seichi said...

pha is: aku biasa tengok hasil kerja designer2 hebat yang lain..mula2 pon payah gak nak dapat idea...lama2 ok la sikit...

ain dzaya said...

not bad!
cantek header tu..byk lagi header kene bt ea..

Kei Seichi said...

ain dzaya: hehe..thanks..biasa je header2 ni...takleh banding dgn designer hebat2 lagi...

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...