Monday, May 16, 2011

Senarai Peserta Segmen Free Header By Kei Seichi

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Cuma nak listkan senarai peserta yang dah join segmen ni... Boleh la tengok dan sape2 yang join dan kalau2 terlepas pandang, sila la bagitaw ye...

Masih berpeluang lagi nak sertai segmen ni kat sini --> Free Header by Kei Seichi
Jugak pengumuman penting pada yang dah join atau akan join --> Pengumuman penting


Berikut adalah senarai peserta:

To'wan  
aina  
yaya  

P/S : Agak2 diorang ingat aku lagi ke tak ey...hehe...


17 comments:

Sharifah Nadzarah said...

eh!!! mestilah ingat dik oiiii!!!!! frenz 4 eve..

misz sheyla said...

huaaa.....mekasih2 dapat header baru..yeayyyyyyyy :)

fifymeow said...

hehe. sy psrta t'aherla.. thnx ya.
mst la sy ingt :)

Misz Jenny said...

ingattt..haha
(^_^)

Eza Boom Boom :) said...

ingt2 :) thanks ya..

Amanina Nasuha said...

heheheh..ad jgak,,thanz yaa

Pyqah said...

ingat lorh..hihi..thaks yer. =))

Aina said...

takkan lah lupe kot...Insha Allah akan singgah selalu:)

Cik Nadd said...

ingat Kei lagi.. thanks untuk header yang cantik.. hehe..

izwanie azieda said...

omakkkau. gila ramai yg u bg free header. klau i xkn termampu wat. hahaha. ingat !!!

은혁 애호가 said...

http://allaboutaina.blogspot.com/2011/05/thank-you-so-much-kei-seichi.html

L.a.n.u.n j.A.L.a.n.a.n said...

huhu.... mesti lah ingt bro kei.. ahakxxx

^^nu[dd]yra^^ said...

konfem ingat smpai bl2....sbb sblm nih blog sy xder header ;)

^^nu[dd]yra^^ said...

http://ceriterachentanuddyra.blogspot.com/2011/05/hadiah-hari-guru-header-untuk-blog-cik.html

슈퍼 주니어 ~ 애인 said...

http://superjuniorloverholic.blogspot.com/2011/05/big-thanks-to-kei-seichi.html

emma said...

HENGAT JER..1st header dari kei seichi..tengs..yaaa...n_n...

fana said...

mesti la ingt..
org dh buat utk kte free2 lg tu..

hehee..yg fana nye lau dh siap gtau taw..
t lau fana xbalas email tu, offline, coz dh cuti sem ni..hehe..duk rumah xde tenet..thanks taw

Blog ini mengandungi informasi, tutorial serta tips2 dan sebagainya. Jika anda ingin membaca bacaan yang ringan dan berbentuk peribadi, sila lawat blog personal saya. Sila klik pada menu "The Other Me". Diharap anda mendapat manfaat daripada blog ini dan terima kasih.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...